A kosár tartalma
 
Üres
 

Szállítás


Vásárlás menete

Válaszd ki a kívánt terméket, majd kattints a “Kosárba” gombra! Ezt minden terméknél tedd meg, amit szeretnél megvásárolni! A kosár tartalma weboldalunkat elhagyva sem törlődik, így máskor is nyugodtan folytathatod a vásárlást.

Megrendelés

A Kosárra (jobb felső sarok) kattintva megjelennek azok az áruk, amiket kiválasztottál. Itt lehetőséged van törölni a nem kívánt termékeket vagy módosítani a szükséges darabszámot a – vagy + gombra kattintva. Ha a kosár tartalma megfelelő, úgy a fizetés gombbal kezdeményezheted a megrendelést a következő lépések szerint:
1. Személyes adatok megadása
Kérjük add meg az adataidat! Amennyiben kérsz számlát, jelöld azt meg, és add meg a számlázási címet!
2. Válaszd ki a fizetés módját!

PayPal vagy Bankkártya
A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési rendszere. Választani tudsz, hogy PayPal hozzáféréseden keresztül vagy bankártyával szeretnél-e fizetni. (Ez utóbbi esetben nem kell se regisztrálnod, se bejelentkezned a Paypal weboldalán, egyszerűen a bankártyád adatainak megadásával fizethetsz a PayPal biztonságos rendszerén keresztül.)

Utánvét
Ha az áru átvételekor szeretnél fizetni, az utánvét megoldást javasoljuk. Ebben az esetben a postásnak vagy a futárnak kell készpénzben fizetned. Az utánvét (szállítási díjon felüli) költségei a vásárlót terhelik.
Utánvét díja:
0 - 30 000 Ft esetén: 500 Ft
30 001 Ft-tól: ingyenes

3. Áttekintés
Egy összesítőt listázunk ki a szállítási és számlázási címekről, a kiválasztott termékekről és az összes (szállítási díjjal, utánvét díjjal megnövelt) költségről. Ha mindent rendben találsz, akkor kérjük kattints a "Megrendelem most!" gombra!
4. Visszaigazolás
Megrendelésedről e-mailben automatikusan visszaigazolást kapsz.

Szállítás

Megrendelésed a GLS futárszolgálattal néhány napon belül kézbesítjük. A futár 8 - 17 óra között kézbesíti a csomagokat. Kérjük megrendeléskor azt a szállítási címet tüntesd fel, amely címen a szállításkor a futár a csomagot személyesen át tudja adni. (Szállítási címként praktikus például munkahelyi címet megadni, ez esetben kérjük, feltétlenül add meg munkahelyed nevét is.) Amennyiben még sem sikerül a személyes kézbesítés, úgy a futár értesítőt hagy, majd a következő munkanapon ismét megkisérli a csomag kézbesítését.
A szállítási költség:

Válassz országot
0 Ft - 11 999 Ft esetén: 1 000 Ft
12 000 Ft - 18 999 Ft esetén: 500 Ft
19 000 Ft -tól: ingyenes
 
KIZÁRÓLAG illusztráció(k) vásárlása esetén a szállítási költség: 500 Ft. Öt vagy több illusztráció vásárlása esetén ingyenes.

 

Az árucikkek cseréje

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Bohony Kft. díjmentesen kicseréli.

Elállás

A vásárlóinkat indoklás nélküli elállási jog illeti meg, amit az átvételtől számított nyolc munkanapon belül, e-mailen keresztül fogalmazhat meg. Az elállási jogot csak a megrendelés egészére gyakorolható, azaz a több tételből álló megrendelés esetén a megrendelésben szereplő összes termékre. Elállás esetén a terméke(ke)t az eredeti csomagolásában kell visszaküldeni. Ebben az esetben a Bohony Kft. köteles a sérülésmentes, eredeti csomagolásban levő árucikkért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az árucikk visszajuttatásának költségeit is a megrendelő viseli.

Adatvédelem

A Bohony Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább. (Vásárlás során a megadott telefonszámot szállítópartnerünknek, a szállítás időtartamára rendelkezésére bocsájtjuk.)