A kosár tartalma
 
Üres
 

Fenntarthatóság


KÖRNYEZETTUDATOSSÁG -  A marbushka játékok tervezésénél és készítésénél nemcsak szépségre és tartósságra törekszünk, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartjuk. Az általunk használt papírok FSC és PEFC minősítéssel rendelkeznek, amelyek garantálják, hogy a fák felelős erdőgazdaságokból származnak. Az erdőket a szabványoknak megfelelően vágják, újraültetik és felelősen karbantartják. Játékaink kartonjai 90% -ban újrahasznosított papírból készülnek.

MŰANYAGOK NÉLKÜL - Játékaink elkészítésekor és szállításakor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használunk, forgalmazóink gondossága pedig szükségtelenné teszi a vákumfóliázást.

KÉZZEL KÉSZÍTETT - A nyomdai munkák kivételével a Marbushka játékok kézi munkával készülnek, így előállításuk a legkevésbé terhelő a környezetre nézve.

TERMÉSZETESEN - A természetes alapanyagokat részesítjük előnyben: játékaink papírból, fából és vászonból készülnek. A fa elemek díszítéséhez és védelméhez vízbázisú festéket használunk, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

FAIR TRADE - Játékaink Magyarországon készülnek. Gyártóink, beszállítóink, partnereink és forgalmazóink mind kisvállalkozások, családi vállalkozások – akárcsak manufaktúránk.