A kosár tartalma
 
Üres
 

Megjelenések


Hét éve már, hogy ez alatt a márkanév alatt különleges képi világú, minőségi játékokat készítünk gyerekeknek és nem utolsó sorban a szüleiknek...

click: Marie Claire online

Utoljára négy éve találkoztam Bohony Beatrixszel, a Marbushka társasjátékok egyik alkotójával, Budakeszin. A családi vállalkozás kivételesen szép társasjátékok készítésével foglalkozott, amikből azóta is változatlanul jelennek meg új táblák, ráadásul a Marbushka azóta babákat, kifestőt, bögréket, szakácskönyvet is árul. Látszólag nincs változás a cég életében, pedig a felszín alatt a család nehéz időszakon van túl. Hollandiába költöztek.

click: egy nap a városban blog

Nemrég Budakeszin jártunk csodaszép és szívmelengető játékok között. Jó manapság ilyen örök darabokra bukkanni, amelyek nemcsak szépek, hanem sok-sok szeretettel és odafigyeléssel készülnek, ráadásul a fenntarthatóság jegyében. Bohony Beatrixszel és Zöld Lászlóval, a Marbushka Játék Manufaktúra két megálmodójával beszélgettünk.

click: minimatiné

Először a Marbushka játékok csodaszépen megrajzolt világába szerettem bele és kezdtem el követni az alkotók Facebook oldalát. A játékok készítésének kulisszatitkai mellett azonban a család a magánéletükbe is bepillantást enged, így ismerkedhetünk meg Danával, aki a mindennapjaik fontos résztvevője: kíváncsian figyeli, játszik, alszik és jelenlétével szórakoztatja az egész családot (no és persze a rajongókat is).

click: fashion marketing

Budakeszire autóztam ki, ott várt rám egy irodaház alsó szintjén Bohony Beatrix, a Marbushka egyik fele, aki a kreatív részt viszi. A másik fele Zöld László, Beatrix férje, ő visz minden mást. És persze ott van a kislányuk, Bojka, aki szintén része a csapatnak...

click: varosban.blog.hu

Polecamy zabawki na Dzień Dziecka • Recommended toys for Children's Day

click: dziendobry.tvn.pl

Társasjáték-ajánló sorozatunkban most a Marbushka Játék Manufaktúra legújabb darabját, a Nénik a törölközők alattot mutatjuk be...

bővebben: gyerekszemle.postr.hu

Amikor először láttam Marbushka játékot, alig akartam elhinni, hogy itthon készült. A neve alapján azt gondoltam, valamilyen szláv vagy skandináv eredetű dizájnjátékkal van dolgom, ehhez képest kiderült, hogy Bohony Beatrix és Zöld László hozták létre ezeket a hatéves kislányuk által ihletett különlegesen szép darabokat.

bővebben: meseutca.hu

MEGJÖTTEK! Úgy ültük körbe a csomagot, mint a gyerekek Karácsonykor az ajándékot! Sikongattunk, "hűűű és hááá" - mondtuk kórusban. Gyönyörűségesek, kedvesek és okosak a játékok. A Cicalányokról nem is beszélve!

Vaskakas Bábszínház

A Marbushka Játékmanufaktúra most szeptemberben indult családi vállalkozásként: Bohony Beatrix és Zöld László 6 éves kislányuk segítségével egyedi tervezésű társasjátékokat készítenek, melyek jórészt természetes anyagokból készülnek...

bővebben: gyerekszemle.postr.hu

Nagy örömünkre a Pagonyban is megtalálták helyüket a Marbushka játékok, vagyis a tökéletesen egyedi, kézzel festett, művészien illusztrált és nem mellékesen humoros társasok, kirakók. Bohony Beatrix és párja, Zöld László megvalósították álmukat, és szerencsére most már mi is részesei lehetünk ennek a varázslatos világnak.

bővebben: pagony.hu

Bohony Beatrix és Zöld László Bújócska a városban nevű táblajátékát látva visszakívánkozunk gyereknek. A grafikus páros kézi munkával készített játékai környezetbarát anyagok felhasználásával készülnek, és különleges mesevilágot idéznek meg...

bővebben: nlcafe.hu

Bohony Beatrix és Zöld László önerőből világszínvonalú játékmárkát épített fel két év leforgása alatt. A Marbushka Játékmanufaktúra termékeinek senki nem tud ellenállni...

click: kulturgrund

Marbushka, the Hungarian toy manufactory, does not only talk to our aesthetic senses, but also to our inner child. Oh My God. I wish Marbushka would have existed a couple of decades ago...

click: hungarian-success-stories.com

There is a special factory in Budapest - a toy factory. And not just any toy factory...a 'place' where beautiful toys are made - Marbushka. You'll even find a board game for a 2 year old there. Memory games and puzzles are so beautifully illustrated you will not want your child to look at another game ever again . . .

click: bag of pretty

Történet egy magyar kislányról, akinek szobájából a világ túlsó végére is eljutott a színes üveggolyó…

click: vizitkartya.blogspot.hu

Egy korábbi posztban már írtam röviden a mai fiatalság tespedő életstílusáról, pont ezért minden új és normális gyerek játék üde színfolt a boltok polcain vagy akár az éterben. Ha egy ilyen játék környezetbarát is, akkor még több felvilágosult szülő kapja fel a fejét. Ráadásul ha 100%-ban magyar készítmény is, az már mindennek a netovábbja.

click: popecpost.hu

Ha szeretnétek szép, minőségi, hazai és ráadásul ötletes játékokkal játszani, akkor a Marbushka nevet jegyezzétek meg! Sokszor írtunk már róluk mis is, mert szeretjük őket, örülünk, ha új játékkal jelentkeznek, és drukkolunk nekik! Valóban egyedülálló, amit Bohony Beatrix és párja, Zöld László megálmodtak-megvalósítottak. Olvassátok el Munkácsi Anna lelkes ajánlóját!

click: pagony.hu

A Marbushka játékai a hazai játékvilág legkiemelkedőbb darabjai közé tartoznak. A gyönyörű grafikák és az igényes kivitelezés mellett a tárgyaik által közvetített szellemiség teszi különlegessé ezeket a természetes anyagokból, kézi munkával készített játékokat, melyek megmozgatják a gyerekek kreativitását, fantáziáját, esztétikai érzékét . . .

click: stilblog

Magazin megjelenés Pdf formátumban.

click: Szép Lak magazin – Böjtös Kinga cikke

Nyáron sokan vízre szállnak, szálljunk fedélzetre mi is! Rögtön itt a legkisebbeknek egy klassz kis forma és színfelismerő játék, ami nem egy egyszerű memória csupán... Ez a Hajók és kapitányok. A grafikát elnézegetve ismét egy fantasztikusan szép Marbushka :) ...

click: pagony.hu

Niebo nad moim podwórkiem… • The sky over my yard ...

click: www.szafatosi.pl

Aki látta a Vázlatfüzet című kiállítást, azt érezheti, már tud valamit a Marbushka sikerének titkáról. Mi ezt a titkot még jobban szeretnénk érteni. A Két Egér beszélgetőpartnere (természetesen) Bohony Beatrix.

click: keteger.hu

Magazin megjelenés Pdf formátumban.

click: Kreatív magazin

Van egy igencsak különleges mesevilág Magyarországon, amit már régóta imádunk. A Marbushka játékmanufaktúrában olyan egyedi játékok készülnek, amelyeknek nemcsak a legkisebbek lesznek egy csapásra a rajongói, hanem bizony mi, felnőttek is azonnal visszavágyunk a gyerekkorunkba, ha megpillantjuk őket.

click: glamour online

Újság megjelenés Pdf formátumban.

click: Projekt Showroom