A kosár tartalma
 
Üres
 

Fenntarthatóság


KÖRNYEZETTUDATOSSÁG - A marbushka játékok tervezésénél és készítésénél nemcsak szépségre és tartosságra törekszünk, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartjuk.

ÚJRAHASZNOSÍTOTT - Az újrahasznosított papír használata óvja a környezetet és játékainknak egyedi, természetes megjelenést kölcsönöz. A szállításkor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használunk, forgalamazóink gondossága pedig szükségtelenné teszi a celofán védőcsomagolást.

KÉZZEL KÉSZÍTETT - A (nyomtatás kivételével) Marbushka játékok kizárólag kézimunkával készülnek. A hagyományos mesterségek választásával a játékaink minden részlete egyedi, kiváló minőségű és a legkevébé terhelő a környezetre nézve.

ORGANIKUS - Játékainkhoz kizárólag természetes alapanyagokat választunk: papírt, fát, vásznat. A fa elemek díszítéséhez és védelméhez kizárólag vízbázisú festéket használunk, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

FAIR TRADE - Játékaink kizárólag Magyarországon készülnek. Gyártóink, beszállítóink, partnereink és forgalmazóink mind kisvállalkozások, sok esetben családi vállalkozások – akárcsak manufaktúránk.